Tillfälliga problem hos vår VPS-leverantör

7 juli, 2012 Av Jonas Grenfeldt - Kommentarer (0)

Just nu upplever vi vissa problem för en del av våra och våra kunders webbplatser. Problemen har att göra med ett routerstopp i Falkenberg hos vår VPS-leverantör GleSYS. 

Det finns tyvärr inte så mycket annat vi kan göra än att beklaga det här tillfälliga avbrottet. GleSYS tekniker arbetar för fullt och har i skrivande stund redan fått bukt med en del av stoppet.

För mer information ber vi er besöka GleSYS sida för aktuell driftstatus och tackar för ert tålamod och förståelse för att teknik ibland strular och att det viktiga är vad man gör när problemen uppstår.

/Jonas

Uppdaterat kl 18:42. Problemet ska nu vara löst.

Arkiverad i: Allmänt
Jonas Grenfeldt

Jonas Grenfeldt VDJonas Grenfeldt är ägare och grundare av GFD Webbyrå. Som huvudansvarig för digital marknadsföring och sökmotoroptimering tenderar hans inlägg att kretsa kring just dessa områden, men det är inte ovanligt att han blandar in personliga åsikter och tankar i sina inlägg.

0 kommentarer till inlägget

Posta en kommentar

GFD Webbyrås Blogg

Undrar du, i likhet med tiotusentals (eller något sådant) andra, vad som händer här på webbyrån i Falun? Fascineras du, liksom tusen och åter tusen (på ett ungefär) av vad vi gör, tycker och tänker om dagarna?


Då är Bloggen för dig. Här delar vi nämligen med oss av lite av det som händer på GFD Webbyrå, men vi stannar förstås inte där utan berättar också om hur det går för webbyråns kunder, vad som sker i branschen och vart vi tror att den är på väg.


På det stora hela är det mest en plats för lite allt möjligt, som de flesta bloggar. Det gemensamma för varje text vi skriver är dock att vi älskar när ni läser, reagerar, kommenterar och diskuterar. Prata med oss. Vi lovar att svara.

  • GFD Webbyrå AB
  • /
  • Åsgatan 59,   791 70 Falun
  • /
  • kontakt@gfd.nu
  • /
  • © 2014