Vi höjer säkerheten

15 mars, 2012 Av Jonas Grenfeldt - Kommentarer (0)

Efter februaris attacker har vi valt att höja säkerheten på vår VPS ytterligare genom att köpa in och installera kommersiella regler för tillträde till servern. Enkelt uttryckt fungerar dessa som en extra brandvägg, och de uppdateras dessutom kontinuerligt av professionella säkerhetsexperter. Vi hoppas genom detta att vi ytterligare ska kunna bygga bort säkerhetsriskerna som en digital närvaro alltid innebär. 

Tyvärr innebär installationen av denna brandvägg att vår VPS kommer att vara lite skakig under eftermiddagen. Vi beräknar vara klara senast 15:00 och tackar för ditt tålamod.

/Jonas

Arkiverad i: Allmänt
Jonas Grenfeldt

Jonas Grenfeldt VDJonas Grenfeldt är ägare och grundare av GFD Webbyrå. Som huvudansvarig för digital marknadsföring och sökmotoroptimering tenderar hans inlägg att kretsa kring just dessa områden, men det är inte ovanligt att han blandar in personliga åsikter och tankar i sina inlägg.

0 kommentarer till inlägget

Posta en kommentar

GFD Webbyrås Blogg

Undrar du, i likhet med tiotusentals (eller något sådant) andra, vad som händer här på webbyrån i Falun? Fascineras du, liksom tusen och åter tusen (på ett ungefär) av vad vi gör, tycker och tänker om dagarna?


Då är Bloggen för dig. Här delar vi nämligen med oss av lite av det som händer på GFD Webbyrå, men vi stannar förstås inte där utan berättar också om hur det går för webbyråns kunder, vad som sker i branschen och vart vi tror att den är på väg.


På det stora hela är det mest en plats för lite allt möjligt, som de flesta bloggar. Det gemensamma för varje text vi skriver är dock att vi älskar när ni läser, reagerar, kommenterar och diskuterar. Prata med oss. Vi lovar att svara.

  • GFD Webbyrå AB
  • /
  • Åsgatan 59,   791 70 Falun
  • /
  • kontakt@gfd.nu
  • /
  • © 2014