Konsolidering

20 juni, 2012 Av Jonas Grenfeldt - Kommentarer (0)

Det är lätt att som litet men växande företag vilja göra alla till lags: att kunna svara ja på alla frågor och förfrågningar, och alltid kunna erbjuda kunden lösningar på de mest spridda problem. Och det är en bra ambition förstås, men den medför också att man riskerar att sprida sig själv för tunt. Man blir bra på mycket men inte bäst på något.

Av den anledningen kommer vi under sommaren att gradvis montera bort några av de erbjudanden och tjänster vi tidigare har tillhandahållit, i syfte att fokusera på kärnverksamheten som det så vackert heter. Våra SMS- och mobiltjänster kommer att avvecklas, och vi kommer inte längre att återförsälja CRM-systemet trunkFISH (vi kommer dock fortsätta använda det eftersom det är riktigt, riktigt bra). 

Kvar är vår kärnverksamhet som kretsar kring webb, innehåll, sökmotoroptimering och digital marknadsföring. Det är fyra delar som jag tycker är väldigt nära sammankopplade, och också de delar av vårt erbjudande där vi har riktigt stark kompetens inhouse. Vi är riktigt duktiga på det vi gör, och faktiskt också prisvärda som få om jag får säga det själv (och det får jag ju för det är min blogg :-).

Sist men inte minst kommer vi också att behöva stärka upp vårt team (just nu är vi fem stycken) med minst en, kanske två, säljare. Känner du någon du tror kan passa för jobbet, får du självklart gärna sprida det tipset. Till dess nöjer jag mig med att önska en fortsatt trevlig sommar!

 

/Jonas

Arkiverad i: Vi & Våra Kunder
Jonas Grenfeldt

Jonas Grenfeldt VDJonas Grenfeldt är ägare och grundare av GFD Webbyrå. Som huvudansvarig för digital marknadsföring och sökmotoroptimering tenderar hans inlägg att kretsa kring just dessa områden, men det är inte ovanligt att han blandar in personliga åsikter och tankar i sina inlägg.

0 kommentarer till inlägget

Posta en kommentar

GFD Webbyrås Blogg

Undrar du, i likhet med tiotusentals (eller något sådant) andra, vad som händer här på webbyrån i Falun? Fascineras du, liksom tusen och åter tusen (på ett ungefär) av vad vi gör, tycker och tänker om dagarna?


Då är Bloggen för dig. Här delar vi nämligen med oss av lite av det som händer på GFD Webbyrå, men vi stannar förstås inte där utan berättar också om hur det går för webbyråns kunder, vad som sker i branschen och vart vi tror att den är på väg.


På det stora hela är det mest en plats för lite allt möjligt, som de flesta bloggar. Det gemensamma för varje text vi skriver är dock att vi älskar när ni läser, reagerar, kommenterar och diskuterar. Prata med oss. Vi lovar att svara.

  • GFD Webbyrå AB
  • /
  • Åsgatan 59,   791 70 Falun
  • /
  • kontakt@gfd.nu
  • /
  • © 2014