Vi söker Content Manager!

28 februari, 2012 Av Jonas Grenfeldt - Kommentarer (0)

GFD Webbyrå i Falun hjälper kunder över hela Sverige med digital marknadsföring. Det kan handla om allt från att ta fram nytt textinnehåll till en webbplats, till att ta ett helhetsansvar över en kunds hela marknadsstrategi. Parallellt med det driver vi hela tiden också en handfull egna projekt. Vi är ett litet företag just nu, men vi har stora kunder och växer hela tiden. Därför behöver vi nu en content manager, en snofsig engelsk titel för något som är en korsning mellan skribent och webbredaktör – ungefär.

Du får

Som content manager får du ett stort ansvar för att skapa och hantera det innehåll, främst i form av text, som vi och våra kunder behöver. En stor del av arbetet kretsar alltså kring vad vi har valt att kalla content providing, men det kan handla om allt från säljande copy på en kunds startsida, till att skriva tretusen ord om olika kortspel. Tempot är högt, och att producera fyratusen ord per dag är ingen ovanlighet. Du får också möjligheten att lära dig mycket om webbpublicering (vi arbetar främst i WordPress), sökmotoroptimering och digital marknadsföring – attraktiva kunskaper som kan hjälpa dig längre fram, såväl inom som bortom GFD. Möjlighet till en del distansarbete finns också, annars är utsikten från högsta våningen här på Dalregementet ganska inspirerande!

Du ger

Du ger järnet och har en arbetsmoral, arbetsetik och vilja att utvecklas. Tempot är högt och du kommer att representera GFD och vårt goda rykte. För oss är kunden allt, och håller man inte deadlines så håller man tyvärr inte måttet. Det här är en viktig position, värd att känna yrkesstolthet över.

Du kan

Att du älskar att skriva är förstås ett krav, liksom felfri svenska i skrift. Du kan enkelt anpassa ditt innehåll och din ton utifrån situation och mottagare, har grundläggande kunskaper i Officepaketet och har också ett ordningssinne som gör att du kan strukturera, planera och dokumentera ditt arbete. Har du erfarenhet av att blogga är det en merit, liksom kunskaper om sökmotoroptimering och internetmarknadsföring.

Du söker

Du söker via mail till jobb@gfd.nu med cv, två textprover à 300 – 500 ord om vad du vill, lönekrav och ett personligt brev som får mig att trilla baklänges. Kvinnliga sökanden och långtidsarbetslösa välkomnas (alla är såklart välkomna) pga 1) vi är bara killar här just nu, och 2) jag har sällan något emot att hjälpa folk in på eller tillbaka till arbetsmarknaden.

Vi hörs!

/Jonas

Arkiverad i: Vi & Våra Kunder
Jonas Grenfeldt

Jonas Grenfeldt VDJonas Grenfeldt är ägare och grundare av GFD Webbyrå. Som huvudansvarig för digital marknadsföring och sökmotoroptimering tenderar hans inlägg att kretsa kring just dessa områden, men det är inte ovanligt att han blandar in personliga åsikter och tankar i sina inlägg.

0 kommentarer till inlägget

Posta en kommentar

GFD Webbyrås Blogg

Undrar du, i likhet med tiotusentals (eller något sådant) andra, vad som händer här på webbyrån i Falun? Fascineras du, liksom tusen och åter tusen (på ett ungefär) av vad vi gör, tycker och tänker om dagarna?


Då är Bloggen för dig. Här delar vi nämligen med oss av lite av det som händer på GFD Webbyrå, men vi stannar förstås inte där utan berättar också om hur det går för webbyråns kunder, vad som sker i branschen och vart vi tror att den är på väg.


På det stora hela är det mest en plats för lite allt möjligt, som de flesta bloggar. Det gemensamma för varje text vi skriver är dock att vi älskar när ni läser, reagerar, kommenterar och diskuterar. Prata med oss. Vi lovar att svara.

  • GFD Webbyrå AB
  • /
  • Åsgatan 59,   791 70 Falun
  • /
  • kontakt@gfd.nu
  • /
  • © 2014